Slett konto
Du kan når som helst be om at Setlist-kontoen din og alle tilhørende personopplysninger blir slettet.
Har du appen installert?
Gå til Innstillinger → Personvern og data → Slett konto i appen. Kontoen og alle tilhørende data slettes innen 30 dager.
Har du ikke appen installert?
Send oss en e-post fra adressen som er knyttet til kontoen din, så sletter vi kontoen og dataene dine for deg.
hello@setlist.noHvilke data slettes
All personlig data knyttet til kontoen din — profil, treningsøkter, GPS-spor, bilder, kommentarer og innstillinger — slettes innen 30 dager, i samsvar med GDPR artikkel 17. Anonymisert, aggregert statistikk kan beholdes for å forbedre tjenesten.